Scrooge

Anouk over de Musical Dinnershow Scrooge

By augustus 30, 2019november 9th, 2020No Comments
Anouk Sluimer

Bij een productie van de Musical Dinnershow Scrooge komt veel meer kijken dan men denkt. Het gaat van promotionele activiteiten tot kaartverkoop en van audities voor castleden tot aan budgetbesprekingen. Dat moet natuurlijk allemaal in goede banen geleid worden en wij hebben bij Hart van Holland maar één iemand die deze hoofdrol achter de schermen kan spelen: Anouk Sluimer!

Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat jij degene was die verantwoordelijk werd voor de Musical Dinnershow?

Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Oktober 2017 ben ik begonnen met werken bij Hart van Holland. Daarvoor heb ik een aantal jaar bij het Golden Tulip Ampt van Nijkerk gewerkt en was ik onder andere verantwoordelijk voor de zaalreserveringen, dus ervaring met het produceren van bijeenkomsten had ik. Maar publieksevenementen is totaal iets anders. Ik werd volledig uit mijn comfort zone gehaald en in het diepe gegooid. Een flinke uitdaging, maar wel één waar ik ontzettend veel van geleerd heb. Dit jaar is het een stuk makkelijker omdat we het wiel niet meer opnieuw uit hoeven te vinden en we geleerd hebben van vorig jaar. Dat is heel fijn!

Hoe is het om samen met Simône een Musical Dinnershow op de kaart te zetten?

Het gaat ontzettend goed. De combinatie tussen Simône en mij werkt erg fijn. Simône is ontzettend creatief en zorgt dat de show staat, ik ben volledig verantwoordelijk voor de zakelijke kant en kijk of het financieel mogelijk is, de marketing op orde is, hoe de kaartverkoop verloopt etc. Natuurlijk zijn we het af en toe weleens niet eens met elkaar, maar daar vinden we altijd een oplossing voor. Uiteindelijk gaan wij voor hetzelfde doel en dat is gewoon een super gave show neerzetten!  

Normaal gesproken doen we bijna alleen maar zakelijke evenementen, komt dat qua produceren redelijk overeen met de Musical Dinnershow of is het niet te vergelijken met elkaar?

Het verschil tussen particuliere en zakelijke evenementen is heel groot. Niet alleen op het gebied van communicatie, maar ook de productie is volledig anders. Bij zakelijke evenementen werk ik altijd samen met één of enkele contactpersonen, bij de Musical Dinnershow is elke gast mijn contactpersoon. Dat kan oplopen tot 200 gasten per avond, dus je snapt wat voor een verschil dat is. Ook de productie van het evenement is anders. Waar je bij een corporate evenement werkt met budgetten die meegegeven worden, moet je hier zelf budgetbesprekingen voeren, ben je financieel verantwoordelijk voor de show en werk je met een hele andere doelgroep. Juist die verschillen maakt het werk zo leuk. Je dag is nooit hetzelfde.

Als je zelf een thema mag voorstellen voor een volgende show; wat zie jij zitten?

Er zijn genoeg thema’s die ik leuk vind, maar ik ben geen expert in het bedenken van een theatershow. Dat laat ik dus lekker over aan Simône.

Is de Musical Dinnershow te vergelijken met andere dinnershows of niet?

Nee, totaal niet! Bij de ‘normale’ dinnershows zitten mensen aan de tafel en kijken ze naar één podium. Bij ons zit je er midden in! De podia bevinden zich om je heen en je eet te midden van het decor. Een 360 graden ervaring! Eigenlijk is het onmogelijk om te beschrijven wat je bij ons ervaart, dus boek je tickets hier en kom het zelf ervaren!

error: © 2018 Hart van Holland.
BEL ONS VOOR INFORMATIE