Waar iedereen samenkomt…

Meer dan een onmogelijk betere ‘locatie’

Met alle kwaliteiten, expertises en USP’s die we in huis hebben, doen we onszelf tekort als we alleen met ons meest voor de hand liggende pluspunt zouden pochen. Maar de onmogelijk overtrefbare ideale ligging achterwege laten, dat zou zonde zijn. De naam Hart van Holland komt natuurlijk niet uit het niets; je vindt ons namelijk in het midden, in het epicentrum van Nederland.

Onder de rook van Amersfoort
Nijkerk ligt gezellig en functioneel tegen Amersfoort aan, op 10 minuten rijden van het geografisch middelpunt van Nederland; de Onze Lieve Vrouwetoren. Het is fysiek gezien dan ook praktisch onmogelijk om een meer centraal gelegen locatie te vinden. Onze trots, met haar eindeloze mogelijkheden en vele gezichten, staat als kloppend hart in directe verbinding met alle belangrijke verkeersaders. Deze connecties zorgen ervoor dat het stralend middelpunt vanuit elke Nederlandse regio met gemak is te bereiken. Met de auto én met het openbaar vervoer.
Een Hart van… groen!
Verantwoorde ideeën ondersteunen wij graag. Groen ondernemen, groen doen en groen ‘voelen’. Met je hart denken, dus. Daarom zullen wij je er tijdens de voorbereidingen zeker nog eens op wijzen dat er sinds kort een bushalte bij ons voor de deur staat. Naar ons toekomen met de trein en daarna via een kort en groen ritje in de bus, is tegenwoordig een eitje.

Bewuste opdrachtgevers en hun gasten worden beloond voor hun groene keuzes. Bus in, bus uit, de straat over en binnen twee minuten staan zij middenin het kloppende Hart van Holland.
Al bevinden we ons in ‘hartje centrum’; parkeerproblemen kennen we niet. Met 700 eigen parkeerplekken kunnen wij gasten die met hun auto komen, verwennen met een plekje voor de deur. En voor groene denkers die hun gasten met bussen, paard-en-wagen of andere soorten groepsvervoer laten brengen, rollen wij graag de loper uit bij de entree.

Bereikbaarheid
Hart van Holland

Met de auto

Je vindt ons in het hart van Nederland. Vlak naast de A28 op 10 minuten afstand van Amersfoort. Er zijn 700 gratis parkeerplaatsen beschikbaar! Heeft u een elektrische auto en wilt u deze opladen tijdens uw bezoek? Bij ons is dat mogelijk! Wij beschikken over 3 elektrische laadpalen die geheel tot uw beschikking staan.

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
033 – 247 14 14

Openbaar vervoer

Plan je route via www.9292.nl

Download een routebeschrijving