Proef de smaak uit ons Hart

Potten & pannen vol culinaire ideeën

Onze grootste prioriteit is een onvergetelijke verzorging van alle mensen die onze events bezoeken. Maar vooral de verwennerij van de innerlijke mens doet ons hart net iets sneller kloppen. Want, veel vaker nog dan over de ingenieuze state-of-the-art aankleding of die bizarre lichtshow, is ‘het eten & drinken’ waar het langst over nagepraat wordt. “Weet je nog, die ene risotto tijdens het kerstdiner drie jaar terug?” Eten is leven, eten is beleven. Eten is pure liefde.
Dat is allemaal niet niks. We nemen het dan ook bloedserieus. Als moderne Bourgondiërs weten we wat vandaag de dag trending is in de culinaire wereld. We kennen de technieken waarmee we de meest futuristische spektakels op tafel zetten. En, aangezien bij ons alles ‘net even anders’ moet, experimenteren we daar naar hartenlust mee.
Daarbovenop weten wij, met ervaring die terug gaat tot in de vorige eeuw, gelukkig ook wat een gouden klassieker een gouden klassieker maakt. Hoe anders of juist traditioneel het ook moet zijn; wij weten wat verwennen is. Al jaren.

Catering

‘De Smaak van Honing’

Events met een onvergetelijke nasmaak

Men neme; de wens van onze opdrachtgever als basis en het doel van het event als gewenst eindresultaat. Alle kleuren, geuren, en smaaksensaties daartussen is waar wij graag in uitblinken. Ons hart, dat zo gek is op koken, klopt vol verwachting bij elk event dat wij culinair invullen. Of dat nou tijdens de events op de vloer van ons eigen Hart van Holland is, of bij events op andere locaties. Een tongstrelende ervaring achterlaten, is onze lust en ons leven.

Het liefst doen wij alles zelf als het om eten en drinken gaat. Alleen in overleg vertrouwen wij onze pannen en potten heel soms aan een ander toe. In combinatie met onder andere onze audiovisuele experts en creatieve interieurspecialisten, zorgen wij namelijk in onze gezamenlijke ‘keuken’ voor die specifieke, onvergetelijke, en zacht-zoete nasmaak. De smaak van honing.

Catering

‘Smaakmakers van het Hart’

100% hartstochtelijk gemaakte delicatessen

Tijdens verliefdheid bedacht, uit liefde geboren: zo werden de exclusieve home-and-hand-made delicatessen door onze keukenfanatiekelingen ontwikkeld. En daarna uiteraard via de magen van andere food-critici uitbundig getest, en likkebaardend goedgekeurd.

De ‘Smaakmakers van het Hart’ is een collectie aan unieke producten; 100% zelfgemaakt, van de basis-ingrediënten tot aan het label op het trotse eindproduct. We verrassen met onverwachte smaakcombi’s, zoals gebeurde bij de eclectische karamelwodka en het bijna tegenstrijdige mosterdfruit. We gaven klassieke digestieven zoals limoncello of altijd-in-huis-producten zoals ketchup een ‘lekker anders’ randje.

Niet alleen gebruiken we onze Smaakmakers tijdens onze eigen events. De producten zijn bij het Hart van Holland verkrijgbaar, met daarbij tips en recepten om thuis ook optimaal van de gerookte palingolie, de BBQ-rub of het koffieshotje te genieten. Want onze hartstochtelijke uitvindingen, die delen we natuurlijk met liefde.