Inspiratie

Chainreaction is samenwerken 2.0!

By juli 31, 2019november 9th, 2020No Comments

Heb je ooit de film Home Alone gezien waarin Kevin in zijn eentje thuis achterbleef omdat zijn ouders hem vergaten? Dan ken je ook de boobytraps die Kevin allemaal bedenkt om de inbrekers Harry en Marv buiten de deur te houden. Zo maakt hij bijvoorbeeld met een touw een gasbrander vast aan een deur zodat deze aan gaat op het moment dat de deur geopend wordt. Of spant hij een draad net boven de vloer waardoor er iets loskomt als de draad knapt.

Sinds kort kunnen we ons allemaal voor een dagje Kevin voelen. Het heeft dan wel niks te maken met gasbranders of boobytraps om inbrekers buiten de deur te houden, maar samenwerken en innovatie zijn de kernwoorden voor de nieuwe teambuilding activiteit Chainreaction! Voor deze activiteit koos Lennart Peeperkorn (voormalig mede eigenaar D&B Eventmarketing) de Loods als thuisbasis. En daar zijn wij trots op!

Chainreaction is een teambuilding-event voor iedereen die zijn talent op een goede manier willen benutten. En die snapt dat zijn talent nog beter tot z’n recht komt wanneer je samenwerkt met je teamleden. In de praktijk van het dagelijkse werk betekent dit: samenwerken met je directe collega’s, met collega’s van andere afdelingen en eigenlijk met iedereen die wat voor elkaar kan betekenen. De focus is op het eindresultaat. Altijd.

The Chainreaction is een stoer event met een hoog fun-gehalte waar iedereen aan mee kan doen. Van de CEO tot de receptiemedewerker en van de kantinemedewerker tot de beleidsadviseur. Want iedereen draagt een steentje bij aan het eindresultaat. Het is geen wedstrijd: alle deelnemers hebben een belangrijke positie en zorgen samen voor een mooi eindproduct.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.chainreaction.nl en neem contact op met Lennart!

error: © 2018 Hart van Holland.
BEL ONS VOOR INFORMATIE