Inspiratie

De menselijke grijpmachine!

By juli 29, 2019november 9th, 2020No Comments

Wie kent ‘m niet: de grijpmachine van de kermis?! Met alle knipperende lichtjes en vrolijke kreten zijn we allemaal weleens verleid om er flinke hoeveelheid euro’s in te gooien. En wanneer het dan gelukt is om een knuffel te winnen, zijn we trotser dan trots! Dus laten we maar zwijgen over het feit dat je er waarschijnlijk meer euro’s ingegooid hebt dan die knuffel eigenlijk kost.

Een tijdje geleden kwamen wij een filmpje tegen van een marketingactie van Lay’s uit Taiwan. Daar bedachten ze een menselijke grijpmachine om naar zakjes Lay’s chips te grijpen. In dit geval ben jij de grijper en mag je je best doen om zoveel mogelijk zakjes chips te scoren. Uiteindelijk werd het zo’n succes dat het niet alleen met zakjes chips, maar ook met knuffels werd gedaan!

Nu zoeken we vaak naar entertainment bij evenementen wat net even anders is en de gasten op een positieve manier kan verrassen, dus we stonden al op het punt om de schemerlamp aan te zetten en ons over de tekentafel te buigen tot we erachter kwamen dat er al een soortgelijke versie is in Nederland & België.

De Schoenfabriek (www.deschoenfabriek.nl) biedt namelijk de ‘Human Grijpmachine’ aan als act voor jouw evenement. Zij omschrijven hun act als volgt:

Waag je kans op de menselijke grijpmachine en pak één van de schitterende prijzen! Of tenminste, zorg ervoor dat je de senior via de knoppen goed aanstuurt en één van de prijzen grijpt.

Want, als puntje bij paaltje komt, blijkt dat mannetje zo zijn eigen grillen en onhandigheden te hebben. Net zoals de echte grijpmachines op de kermis, toch?

Bij deze versie ben je dus niet zelf de grijper, maar hebben zij een senior gecharterd die voor jou de grijper is. Jij stuurt hem aan, in de hoop dat je een prijs grijpt! Één ding is zeker: met deze act op jouw evenement weet je zeker dat je een blikvanger hebt!

Bron foto: De Schoenfabriek
error: © 2018 Hart van Holland.
BEL ONS VOOR INFORMATIE