We inspireren je graag

Sylvia Verhage - Sales manager Hart van Holland

Sylvia

Verhage

Salesmanager
06 23 03 49 88
Kelly Schotborgh, salesmanager Hart van Holland

Kelly

Schotborgh

Salesmanager
06 10 94 65 70
Tonny Zaal, salesmanager Hart van Holland

Tonny

Zaal

Salesmanager
06 52 52 74 91
Chris Jepkes, account executive Hart van Holland

Chris

Jepkes

Account Executive
06 53 90 67 12
Anouk Sluimer, account executive Hart van Holland

Anouk

Sluimer

Account Executive
06 13 22 12 19

“Als bedrijf ben je zo goed als de mensen die voor je werken.”

– Ray Kroc

De meeste uren van je dag breng je door met je collega’s. Echt waar! Niet met je partner, niet met je vrienden of familie, maar met je collega’s. Daarom is het belangrijk dat je het leukste team hebt. Bij Hart van Holland zijn we enorm blij met ons team. Iedereen is uniek en weet wat zijn of haar beste kwaliteiten zijn. Waar de één net iets minder goed in is, is de ander juist een ster in. En als je al deze mensen bij elkaar zet, vormt dit een geweldig team dat elkaar aanvult. Het team waar je onderdeel van wilt zijn. Een heerlijk menu van onze chefkok gecombineerd met de creativiteit van de salesafdeling en een stukje kennis van de vloer resulteert in een onvergetelijk evenement. Dus om nog even terug te komen op de woorden van Ray Kroc: zonder dit team zou Hart van Holland niet bestaan..

Iddo van 't Hek, Directeur Hart van Holland

Iddo van 't Hek

Directeur


- Do or do not. There is no try. -

Hart van Holland staat voor 'als we iets doen, doen we het goed!' We maken bewuste keuzes om constant het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Dat is iets waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. En daarom proberen wij niet, wij doen het.

Richard Eilert

Richard Eilert

Event Manager

- Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to experience. -

Hart van Holland geeft je een beleving, een ervaring. Of het nu een congres, een feest of een diner betreft we proberen elke keer weer onze gasten te verrassen met iets nieuws, waar wij een persoonlijke touch aan geven zonder het ingewikkeld te maken. Dit zit in ons DNA en komt uit ons hart.

Rick Schouten

Rick Schouten

Event Manager

- Good enough isn’t good enough if it can be better, and better isn’t good enough if it can be best. -

Wij streven bij elk evenement naar het hoogst haalbare. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, om zo een zo mooi mogelijke herinnering te creëren voor zowel de opdrachtgever als de gast.

Kirsten Vester

Kirsten Vester

Party Coördinator

- It always seems impossible, until it’s done. -

Het mooiste aan ons vak is dat wij de meest creatieve, uitdagende en soms onmogelijke concepten zo mogen bewerken en uitvoeren dat het eindresultaat vaak nog gaver is dan het eerste idee. Het lijkt soms onmogelijk, maar uiteindelijk lukt het ons altijd!

Margreet Honing

Margreet Honing

Hoofd Administratie

- Als plan A niet werkt heeft het alfabet nog 25 letters.. -

Wij zijn oplossingsgericht, denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden altijd een alternatief. Op die manier proberen wij hen te ontzorgen en als het even lukt ook te laten genieten van het evenement. Bij ons ken je dus geen stress. Lukt het niet linksom? Dan gaan wij toch gewoon rechtsom!

Norbert Lokker

Norbert Lokker

Eerste Medewerker

- Gastvrijheid moet niet alleen een woord zijn, het is iets wat uit jezelf komt, dat je uitstraalt in alles wat je doet. -

Gastvrijheid is één van de belangrijkste pijlers bij Hart van Holland. Bij ieder evenement doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers en gasten naar tevredenheid te verzorgen. En dat is ook precies wat mij drijft om mijn werk voor 100% te doen. Want hoe fijn is het als iedereen aan het einde van de dag met een grote glimlach naar buiten loopt?

Kelly Schotborgh

Kelly Schotborgh

Sales Manager

- Niemand verdwaalt ooit op een rechte weg. -

Ik hou van uitdagingen, om dingen anders doen dan anderen en mijn opdrachtgevers te bewegen om naar andere mogelijkheden te kijken. We schromen niet om dat rechtstreeks en eerlijk tegen ze te zeggen. In plaats daarvan proberen wij ze eens op een andere manier te laten kijken en ze uit de comfort zone te trekken. Wij zorgen er wel voor dat ze niet verdwalen buiten de gebaande paden!

Jaap Honing

Jaap Honing

Chef Kok

- Jij wil toch ook alleen echt het beste? -

Met elkaar doen wij er alles aan om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Waar de operatie dat doet voor de schermen, doe ik dat samen met mijn team achter de schermen. Wij gaan voor de beste culinaire invulling en proberen iedere keer weer opnieuw te verrassen. Goed is voor ons niet goed genoeg - wij gaan voor het beste!

Chris Jepkes

Chris Jepkes

Account Executive

- Unity is strength… when there is teamwork and collaboration, wonderful things can be achieved.” – Mattie Stepanek -

Uiteindelijk draait het allemaal om teamwork. Zonder het salesteam halen we geen evenementen binnen, zonder de keuken hebben we geen catering product en zonder operationeel team hebben we geen mogelijkheid om het evenement te draaien. Zonder elkaar komen wij dus niet ver. Daarom werken we bij Hart van Holland als één team om een geweldig eindresultaat neer te zetten.

Ernst Krijger

Ernst-Jan Krijger

Sous Chef

- Begin iedere dag met een lach! -

Voor mij is het leven één groot feest en vind het dan ook belangrijk dat we dat uitstralen. Dat doen wij bij Hart van Holland. Ieder evenement is voor ons weer een nieuw feest en het geeft mij dan ook de energie en een grote glimlach om aan de slag te gaan.

Netty Hendriksen

Netty Hendriksen

Administratief medewerker

- Make it happen. Shock everyone! -

Wij streven er bij Hart van Holland naar om iedereen versteld te doen staan met wat wij te bieden hebben. Dit doen wij door te verbazen, verrassen en omver te blazen. En uiteindelijk laten we het niet alleen in Nederland denderen, maar ook daarbuiten.

Tonny Zaal

Tonny Zaal

Sales Manager

- Wherever you go, go with all your heart. -

Elke dag spenderen wij als team tijd en energie aan anderen, in feite geven wij ze een stukje van ons leven. Daarom geven wij ze de beste versie van onszelf, want het zijn uiteindelijk de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken!

Mariyalasar Anthony

Lasar Anthony

Algemeen medewerker

- Ik ben niet eigenwijs, mijn manier is gewoon beter! -

In de jaren dat Hart van Holland nu bestaat, hebben wij heel veel verschillende evenementen mogen organiseren. Mede daardoor hebben wij nu een flinke hoeveelheid kennis en ervaring, waardoor wij weten hoe wij iets het beste kunnen doen. En ook al is er soms een betere of makkelijkere manier, dan zijn wij niet eigenwijs. Onze manier is gewoon beter..

Janneke van de Bunt

Janneke van de Bunt

Culinair medewerker

- Het leven is een feestje! -

Wanneer ik bij Hart van Holland aan het werk ben, geniet ik van de dingen die ik mag doen en de mensen waar ik mee werk. Ieder evenement is anders waardoor de dagen voor ons nooit hetzelfde zijn. En dat maakt ons werk iedere keer weer een feestje!

Anouk Sluimer

Anouk Sluimer

Account Executive

- Life begins at the end of your comfort zone. -

Met Hart van Holland proberen wij buiten de comfort zone te gaan, zowel voor de opdrachtgever als voor onszelf. Het is niet alleen leuk om net even anders te denken en te zijn, maar de creativiteit slaat soms ook op hol. En alleen dan lukt het om samen een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Bas Tieland

Bas Tieland

Culinair medewerker

- Het leven is wat je vandaag viert. -

Op jonge leeftijd heb ik ervaren dat het leven niet zo vanzelfsprekend is. Helaas denken we dat vaak wel. Mede daardoor kijk ik anders naar het leven en geniet ik elke dag van zowel de grote als de kleine dingen. In mijn ogen doet Hart van Holland hetzelfde. Wij proberen de gasten niet alleen van het grote geheel te laten genieten, maar ook van alle details. En soms maken de details het net even iets meer af.

Sylvia Verhage, sales manager Hart van Holland

Sylvia Verhage

Sales manager

- Soms is het spoor dat je achterlaat belangrijker dan de weg die nog komt -

Van nature ben ik een vrij nieuwsgierig persoon. Een relatie opbouwen en verbindingen maken vind ik het leukste aan mijn baan. Samen nieuwe plannen smeden en vooral iets geheel nieuws uitvoeren of bedenken is waar ik in de ochtend heel graag mijn bed voor uit kom.

Rob van Wijk

Logistiek manager

Floris-Pieter Verbaan

Eerste medewerker bediening

Sanne Tieland

Stagiaire operations

- You're never done learning, there's always something to learn -

Van fouten leer je. Het helpt juist om jezelf te kunnen verbeteren en het de volgende keer nog beter te doen, want van elke keer leer je weer.

Geke Valkeneer

Geke Valkeneer

Interieurverzorgster

- Geen paniek, het is maar chaos! -

Wij doen er alles aan om chaos te voorkomen. Máár zodra het ontstaat, zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat die chaos niet omslaat in paniek. Want chaos hoeft niet negatief te zijn, zolang we het maar kunnen organiseren. En organiseren - daar zijn wij dan weer goed in..