We inspireren je graag

Anouk Sluimer, account executive Hart van Holland

Anouk Sluimer

Account Executive
06 13 22 12 19
Jaco Loffeld, Account executive Hart van Holland

Jaco Loffeld

Account Executive
06 53 90 67 12
Tonny Zaal, salesmanager Hart van Holland

Tonny Zaal

Salesmanager
06 52 52 74 91

“Als bedrijf ben je zo goed als de mensen die voor je werken.”

– Ray Kroc

De meeste uren van je dag breng je door met je collega’s. Echt waar! Niet met je partner, niet met je vrienden of familie, maar met je collega’s. Daarom is het belangrijk dat je het leukste team hebt. Bij Hart van Holland zijn we enorm blij met ons team. Iedereen is uniek en weet wat zijn of haar beste kwaliteiten zijn. Waar de één net iets minder goed in is, is de ander juist een ster in. En als je al deze mensen bij elkaar zet, vormt dit een geweldig team dat elkaar aanvult. Het team waar je onderdeel van wilt zijn. Een heerlijk menu van onze chefkok gecombineerd met de creativiteit van de salesafdeling en een stukje kennis van de vloer resulteert in een onvergetelijk evenement. Dus om nog even terug te komen op de woorden van Ray Kroc: zonder dit team zou Hart van Holland niet bestaan..

Margreet Honing

Margreet Honing

Hoofd Administratie

- Als plan A niet werkt heeft het alfabet nog 25 letters.. -

Wij zijn oplossingsgericht, denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden altijd een alternatief. Op die manier proberen wij hen te ontzorgen en als het even lukt ook te laten genieten van het evenement. Bij ons ken je dus geen stress. Lukt het niet linksom? Dan gaan wij toch gewoon rechtsom!

Jaco Loffeld - Hart van Holland

Jaco Loffeld

Account Executive

- Soms is het spoor dat je achterlaat belangrijker dan de weg die nog komt -

Van nature ben ik een vrij nieuwsgierig persoon. Een relatie opbouwen en verbindingen maken vind ik het leukste aan mijn baan. Samen nieuwe plannen smeden en vooral iets geheel nieuws uitvoeren of bedenken is waar ik in de ochtend heel graag mijn bed voor uit kom.

Anouk Sluimer

Anouk Sluimer

Account Executive

- Life begins at the end of your comfort zone. -

Met Hart van Holland proberen wij buiten de comfort zone te gaan, zowel voor de opdrachtgever als voor onszelf. Het is niet alleen leuk om net even anders te denken en te zijn, maar de creativiteit slaat soms ook op hol. En alleen dan lukt het om samen een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Jaap Honing

Jaap Honing

Chef Kok

- Jij wil toch ook alleen echt het beste? -

Met elkaar doen wij er alles aan om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Waar de operatie dat doet voor de schermen, doe ik dat samen met mijn team achter de schermen. Wij gaan voor de beste culinaire invulling en proberen iedere keer weer opnieuw te verrassen. Goed is voor ons niet goed genoeg - wij gaan voor het beste!

Ernst Krijger

Ernst-Jan Krijger

Sous Chef

- Begin iedere dag met een lach! -

Voor mij is het leven één groot feest en vind het dan ook belangrijk dat we dat uitstralen. Dat doen wij bij Hart van Holland. Ieder evenement is voor ons weer een nieuw feest en het geeft mij dan ook de energie en een grote glimlach om aan de slag te gaan.

Tonny Zaal

Tonny Zaal

Sales Manager

- Wherever you go, go with all your heart. -

Elke dag spenderen wij als team tijd en energie aan anderen, in feite geven wij ze een stukje van ons leven. Daarom geven wij ze de beste versie van onszelf, want het zijn uiteindelijk de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken!

Mariyalasar Anthony

Lasar Anthony

Algemeen medewerker

- Ik ben niet eigenwijs, mijn manier is gewoon beter! -

In de jaren dat Hart van Holland nu bestaat, hebben wij heel veel verschillende evenementen mogen organiseren. Mede daardoor hebben wij nu een flinke hoeveelheid kennis en ervaring, waardoor wij weten hoe wij iets het beste kunnen doen. En ook al is er soms een betere of makkelijkere manier, dan zijn wij niet eigenwijs. Onze manier is gewoon beter..

Geke Valkeneer

Geke Valkeneer

Interieurverzorgster

- Geen paniek, het is maar chaos! -

Wij doen er alles aan om chaos te voorkomen. Máár zodra het ontstaat, zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat die chaos niet omslaat in paniek. Want chaos hoeft niet negatief te zijn, zolang we het maar kunnen organiseren. En organiseren - daar zijn wij dan weer goed in..

Iddo van 't Hek, Directeur Hart van Holland

Iddo van 't Hek

Directeur

- Do or do not. There is no try. -

Hart van Holland staat voor 'als we iets doen, doen we het goed!' We maken bewuste keuzes om constant het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Dat is iets waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. En daarom proberen wij niet, wij doen het.

Rick Schouten

Rick Schouten

Event Manager

- Good enough isn’t good enough if it can be better, and better isn’t good enough if it can be best. -

Wij streven bij elk evenement naar het hoogst haalbare. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, om zo een zo mooi mogelijke herinnering te creëren voor zowel de opdrachtgever als de gast.

Kirsten Vester

Kirsten Vester

Party Coördinator

- It always seems impossible, until it’s done. -

Het mooiste aan ons vak is dat wij de meest creatieve, uitdagende en soms onmogelijke concepten zo mogen bewerken en uitvoeren dat het eindresultaat vaak nog gaver is dan het eerste idee. Het lijkt soms onmogelijk, maar uiteindelijk lukt het ons altijd!