Nieuws

Een hartverwarmende kerst begint met musical dinnershow ‘Scrooge 2.0’

By juni 26, 2019 No Comments

Na het overweldigende succes van vorig jaar, komt de musical dinnershow ‘Scrooge’ deze kerst terug bij Hart van Holland! Samen met Le Roy Theaterproducties bieden we jou en jouw medewerkers de mogelijkheid om kerst in te luiden met een onvergetelijk viergangen-belevingsdiner te midden van hét ultieme kerstverhaal. 

Mr. Scrooge; wie kent ‘m niet? 

De grijze, grauwe, grumpy accountant, z’n hoofd hangend tussen z’n schouders, en altijd een snauw paraat voor iedereen die tegen hem praten durft. Na een paar intense ontmoetingen en avonturen met bijzondere figuren vlak voor Kerstmis, komt hij tot waardevolle inzichten waardoor zijn gouden hartje ontdooit. Na het beleven van ‘A Christmas Carol’ gaan jouw gewaardeerde medewerkers naar huis met een extra goed gevoel om aan hun kerstdagen beginnen en het jaar met happy vibes af te sluiten!

Ideale feel-good experience als bedankje

Trakteer jouw medewerkers als eindejaarsgeschenk op deze feel-good experience! Huur de gehele show exclusief af voor een intiem samenzijn voor alleen jouw collega’s, of reserveer een of meerdere tafels tijdens een van de data waarop je de show beleeft samen met andere groepen. Zeker tijdens de feestdagen geldt natuurlijk: sharing = caring! 

Kerstcadeautjes met de Smaak van Honing

Als extra cadeautje verzorgen wij (optioneel) met liefde een overvloedig en smaakvol kerstpakket als waardering voor jouw gasten, dat zij na afloop van de show mee kunnen nemen. We ontnemen je graag van elke zorg, want ‘Ontzorgen’ is our middle name. 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de show, de data, de kerstpakketten en wat nog meer? Check dan http://www.musical-dinnershow.nl of neem contact met ons op via 033-2471414. Wij staan klaar om jouw kerstwensen in vervulling te laten gaan! 

error: © 2018 Hart van Holland.