Inspiratie

Entertainment: ID-DJ Entertainment

By juni 26, 2019november 9th, 2020No Comments

Als ID-DJ Entertainment op jouw bruiloft komt, bereid je maar voor, want dan gaat het dak eraf! Meer dan 15 jaar ervaring zorgt voor betrokken en professionele DJ’s en de winst van twee awards. De Love Award voor “Beste Bruiloft DJ van Nederland” is een publieksprijs. En de landelijke ZIWA Zankyou International Wedding Award voor “Beste Bruiloft Muziek” is hen toegekend door een vakjury. Daarnaast dragen zij al sinds 2014 met trots het Keurmerk Trouwen! Waarom? Omdat hun DJ’s ook goede entertainers zijn. Ze maken contact met het publiek en doen leuk mee! Het draait om gevoel en timing, geen een bruiloft is hetzelfde. Van inloop via openingsdans naar het eindnummer. ID-DJ Entertainment weet steeds de juiste snaar te raken bij de gasten. Na de openingsdans barst heeft feest pas echt los. Doordat de DJ’s van ID-DJ Entertainment goed kijken naar de gasten en hier goed op in kunnen spelen blijft de dansvloer de hele avond gevuld. Dit doen zij natuurlijk niet alleen op bruiloften, maar ook op verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten. Naast DJ’s bieden zij nog vele extra’s, zoals hun nieuwe bruiloft springkasteel, live artiesten en nog veel meer.

Enkele reacties van de bruidsparen:

  • • ID-DJ = 100% feestgarantie!
  • • De DJ’s hebben er een super swingend en ontzettend gezellig feest van gemaakt. Het feest werd alleen maar leuker en leuker!
  • • De dansvloer was de hele avond gevuld en ID-DJ speelde perfect in op onze gasten.

Het jonge team zorgt er voor dat jouw feest of event een van de leukste wordt die je hebt meegemaakt en waar nog lang over wordt nagepraat.

Klik hier voor meer informatie!

error: © 2018 Hart van Holland.
BEL ONS VOOR INFORMATIE