HART-2-GET

Wij inspireren je graag

Als een stel ongeduldige, maar enthousiaste kinderen staan wij vooraan als er nieuwe technieken worden gepresenteerd waar wij onze neus in kunnen steken. Alle nieuwste snufjes willen we kennen. Bij naam en voornaam. En ‘hebben’. Want voor ons, als multifunctionele locatie en event-specialist, is met onze tijd meelopen niet genoeg. We lopen graag een flink stuk voorop.
Als state-of-the-art event venue hebben we daarom dito licht-, geluid- en AV-partners. Ook zij doen niets liever dan het verwennen van de zintuigen. Met Houtman Producties (licht) en Story Event Engineering (geluid & AV) bekokstoven we in ons event-lab met welke ingenieuze creaties en technische installaties we onze gasten dit keer zullen kietelen. Klopt; zij zijn zeker niet de minsten. De meest freaky 4D-projecties en extraordinaire lichtshows kwamen op onze gezamenlijke tekentafel tot leven. Met behulp van hun genialiteit lieten we talloze harten volledig in het rood slaan.

State-of-the-heart

De garantie van licht, geluid en AV, niveau state-of-the-art: die krijg je bij ons altijd. Maar veel liever denken wij nog veel verder met je mee. Want een hart flink diep raken, dat doe je het best met een volledig A-tot-Z-concept dat in elkaar overloopt als een film zonder reclameblokken.
State-of-the-heart, noemen we het wel eens. Van de opstelling van de zaal tot aan de inhoud van je plenaire programma. Van je creatieve invulling van het entertainment-vraagstuk tot aan de keuze voor jouw motivational speaker. Vraag het ons, en wij gaan aan de slag. Met opgestroopte mouwen en goedgemutst, maken we met liefde de technische-creatieve-inhoudelijke puzzel rond. En zorgen we ervoor dat jouw ultieme event-droom uitkomt.

Bekijk onze video impressies