Wij denken met u mee..tot diep in ons Hart!

Ontdek het zelf en kom langs voor een rondleiding

Evenementen & congressen

Met veel liefde, oog voor detail en een upgrade naar de meest up-to-date techniek hebben we van Hart van Holland zoveel meer gemaakt dan ‘alleen maar’ de perfect gelegen en eenvoudig bereikbare locatie voor uw evenement. Het uitgebreide complex heeft dertig ruimtes, van 20 tot 5.750 vierkante meter, met ieder hun eigen uitstraling waardoor alle soorten events zich bij ons thuis voelen; van intieme diners tot grote feesten. De ideale locatie dus, maar ons team is waarmee we de meeste pluspunten scoren. Met verwennen en verrassen als hoogste prioriteit weten wij het hart van onze gasten diep te raken. 

Beurzen & festivals

Ruim 5.600 vierkante meters aan vloeroppervlakte, verdeeld over drie aaneengesloten megahallen en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen: Hart van Holland leent zich perfect als epicentrum voor uw beurs of festival. Trap de dag plenair af met een sprankelende en spetterende start om het programma in de tientallen break-out rooms te vervolgen.
Uw klanten, medewerkers en andere geliefde genodigden vinden elkaar eenvoudig en snel in het midden van Nederland. Waar wij hen met open armen ontvangen in ons warme Hart van Holland.

Meerdaagse evenementen

Organiseert u een tweedaags congres, een feestavond of een meerdaagse beurs? Uw gasten kunnen dan in een van onze 110 comfortabele, gerenoveerde, en met smaak en aandacht aangeklede 4-sterrenhotelkamers (in verschillende kamertypes) overnachten. Onze luxe wellness-faciliteiten, waar onze gasten uiteraard gratis van genieten, laten hen weer fris en fruitig aan de nieuwe dag beginnen. 

Bekijk al onze locaties

De LoodsHotel Ampt van Nijkerk
Hart van Holland

Passe-Partout

Binnen in Passe-Partout kent verbeelding geen grenzen. De naam staat voor de multifunctionaliteit en het overweldigende effect van de ruimte. Vanuit onze eigen ‘keuken’ schotelen we uw gasten een verbluffend resultaat voor. Decorbouw, presentatie, AV, licht en geluid: in Passe-Partout past alles, kan alles en mag alles.

Vloeroppervlakte 1050
Theateropstelling  Maximaal 1050
Cabaretopstelling  Maximaal 460
Dineropstelling  Maximaal 580
Feestopstelling  Maximaal 1100
Sta-opstelling  Maximaal 1600
Hart van Holland

Theater

In het hart van onze locatie, klopt het Theater. In een zee van licht, sfeer en beweging verrast u uw gasten hier met elk gedroomd optreden, act of show. De stijlvolle inrichting, het comfort voor het publiek en de professionele technici (licht, geluid en audiovisueel) zorgen ervoor dat u, uw gasten, of beiden in de spotlights staan.

Vloeroppervlakte 750
Theateropstelling  Maximaal 475
Cabaretopstelling  Maximaal 280
Dineropstelling  Maximaal 270
Feestopstelling  Maximaal 650
Sta-opstelling  Maximaal 750
Hart van Holland

Het Plein

Op het Plein ontmoeten wij elkaar elke dag. Soms voor ambitieuze, enthousiaste discussies, maar vaak komen we er gewoon gemoedelijk samen. De ruime binnenplaats, vlakbij het Plein, is een perfecte ontmoetingsplaats of de uitgelezen locatie om gasten welkom te heten. Of neem uw relatie mee naar het aangrenzende café voor een korte break tijdens een congres, diner of feest. 

Vloeroppervlakte 275
Theateropstelling  Maximaal 120
Cabaretopstelling  Maximaal 80
Dineropstelling  Maximaal 100
Feestopstelling  Maximaal 200
Sta-opstelling  Maximaal 250
Hart van Holland

Salvador

De flexibiliteit van de mogelijke opstelling en inrichting van een zaal draagt bij aan hoe succesvol uw evenement zal zijn. Soms is het prettig zoveel mogelijk ruimte voor een zo groot mogelijk publiek te verzorgen. Een andere keer is er juist een ruime set-up nodig, zodat debat, interactie en presentatie de vrijheid heeft. 

Salvador is één van onze multifunctionele zalen waar dit, en meer, allemaal mogelijk is. 

Vloeroppervlakte 150
Theateropstelling  Maximaal 125
Cabaretopstelling  Maximaal 72
Dineropstelling  Maximaal 100
Feestopstelling  Maximaal 125
Sta-opstelling  Maximaal 200
Hart van Holland

De Stallen

Deze zaal is vernoemd naar ‘de Stalles’, de ‘upper-class’ rang op de begane grond van een theater. In De Stallen verrassen wij u en uw gasten met een subtiele, warme en verleidelijke mix van retro en hedendaagse binnenhuisarchitectuur op 150m2 vloeroppervlakte. 

Vloeroppervlakte 150
Theateropstelling  Maximaal 94
Cabaretopstelling  Maximaal 70
Dineropstelling  Maximaal 80
Feestopstelling  Maximaal 125
Sta-opstelling  Maximaal 225
Hart van Holland

Vincent

Gelijk aan de voorkeur van Vincent van Gogh, is de naar hem vernoemde ruimte ingericht op basis van eenvoud en alledaagse motieven. Kleur, bloemen en licht spelen, net als bij de andere themazalen, een belangrijke rol en creëerden een stimulerende werkplek voor kleine én grote gezelschappen binnen de 150 vierkante meters.

Vloeroppervlakte 150
Theateropstelling  Maximaal 125
Cabaretopstelling  Maximaal 90
Dineropstelling  Maximaal 90
Feestopstelling  Maximaal 125
Sta-opstelling  Maximaal 200
Hart van Holland

Rembrandt

Hart van Holland biedt een ruime selectie aan multifunctionele ruimtes, vaak geplaatst (binnen)in een originele, bijzondere plek die eerder een andere bestemming had. Zoals Rembrandt; een zaal met eindeloze mogelijkheden, waar de hooizolder van de oude boerderij werd omgebouwd tot een ideale meeting room. 

Vloeroppervlakte 150
Theateropstelling  Maximaal 125
Cabaretopstelling  Maximaal 100
Dineropstelling  Maximaal 90
Feestopstelling  Maximaal 125
Sta-opstelling  Maximaal 200