Kerstarrangement groepen

Een prachtig kerstarrangement voor een grote groep

‘It’s the most wonderful time of the year..’ – Wanneer je die zin hoort, weet je dat het over de kerstperiode gaat. Buiten wordt het koud en binnen stoken we de kachel op.

Aankomende kerst gaan wij bij Hart van Holland de kachel ook flink opstoken. In De Loods creëren wij een indrukwekkend kerstconcept met alles erop en eraan.

Met onder andere een Charles Dickens koor, brandende vuurkorven, ruim 30 kerstbomen, foodkraampjes en een zee aan lichtjes en versiering mag je deze beleving niet missen.
Daarnaast is het mogelijk om op onze kerstmarkt je eigen kerstpakket samen te stellen. Dus wil jij jouw medewerkers voor de kerst iets geven waar ze echt wat aan hebben, dan is dit het ideale concept om samen kerst te vieren!

Wil jij met jouw bedrijf genieten van een heerlijke all-in avond die volledig in het teken staat van kerst? Neem dan snel contact met ons op door hier te klikken. Andere wensen voor de invulling? Wij denken graag met je mee en maken zo een passend feest voor iedereen.

Kerst arrangement
Kerst arrangement 2018 - Hart van Holland

Menukaart

Diner

Vanuit de foodkramen serveren wij de gasten:

Rijkelijk gevulde wildstoof en stamp van knolselderij, paddenstoelen en kleine spruitjes.

Pulled Turkey; kalkoen in zijn geheel gegaard op een lage temperatuur, Hasselback aardappel overgoten met knoflookboter en geraspte oude kaas. De kalkoen plukken wij live aan het buffet.

Huisgemaakt worstje van o.a. rodekool en appel, geserveerd met een verse aardappelquiche.

Flammkuchen met geitenkaas, rozemarijn en honing, rode biet en fetakaas of spinazie en ricotta (vegetarisch).

Warm gerookte zalm. Deze wordt gerookt op dennenappels en zijn naalden en geserveerd op een brioche brood, met een mayonaise van potpourri.

Terrine en croûte van Ibérico varken, geserveerd met een compote van vijgen en cranberry’s.

Soepje van geroosterde pompoen en amandeltjes.

Dessert

Poffertjes & wafels met gekarameliseerde appeltjes en kaneelroomijs.

Mini oliebollen gevuld met banketbakkersroom of een mousse van chocolade en hazelnoten.

Meer informatie