DE LOODS

EEN SPEELTUIN AAN MOGELIJKHEDEN

Ruim 5.800 vierkante meters aan vloeroppervlakte, verdeeld over drie aaneengesloten megahallen en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen: De Loods - Hart van Holland leent zich perfect als epicentrum voor uw beurs of festival.

BEURS

FESTIVAL

CONGRES

CONCERT

onze beursvloer

GEEFT RUIMTE ALLE RUIMTE

In de Loods is elke denkbare opstelling ook echt uitvoerbaar. De Loods heeft hoge plafonds die mooie lichtinval mogelijk maken en enorme muren die een streling zijn voor ogen met ruimtelijke dromen. Maar laten we niet vergeten dat ze ook enorm praktisch zijn, net als de rest van de ruimte. Er zijn een minimum aantal pilaren aangebracht, waardoor de mogelijkheden net zo groots zijn als de ruimte.

FESTIVALS ARE HAPPY PLACES

State-of-the-heart, noemen we het wel eens. Van de festival opstelling in de Loods tot aan de totaal inhoud van je concept.
Onze festival invullingen zijn van niveau state-of-the-art. En die krijg je bij ons altijd. Maar veel liever denken wij nog veel verder met je mee. Want een hart flink diep raken, dat doe je het best met een volledig A-tot-Z festival concept dat in elkaar overloopt als een film zonder reclameblokken.

one size fits all

kiezen uit diverse concepten

LET US ENTERTAIN YOU

Onze entertainers: daar is ons Hart zelfs méér dan vol van! En onze mond loopt dan ook volledig over als we het over deze smaakvolle specialisten hebben. Zij verzorgen een openings-act die verklapt hoe onvergetelijk de avond wordt die volgt. Het zijn zij die de muziek verzorgen die altijd de juiste snaar weet te raken. En zij regelen ook de slotact die de hartverwarmend mooie avond afsluit met het vuurwerk dat zij verdient. Spreekwoordelijk of gewoon, in het echt.