De Musical Dinnershow

Wegens succes gaat de eigentijdse

versie van het welbekende verhaal

‘A Christmas Carol’ in reprise

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Een spectaculaire avond voor jong & oud

Heerlijk en uitgebreid viergangendiner

Dineren te midden van cast en decor

PREMIERE – 18 DECEMBER 2021

VOORSTELLINGEN: 19, 20 , 21, 22 EN 23 DECEMBER 2021

KANTOOR SCROOGE

SCHOFFIES IN OVERLEG

HET IS FEEST

FAMILIE DRAMA

KEUZES MAKEN

WAT ZEGT U...?

Het verhaal

Een avond uit!

Het alom bekende verhaal van ‘A Christmas Carol’ is door Le Roy Theaterproducties bewerkt tot een spetterende eigentijdse musical. Een mix aan nummers uit diverse bekende musicals. Sfeervolle kerstliedjes als bijvoorbeeld ‘The most wonderful time of the year’ van Andy Williams en ‘Let it snow’ van Dean Martin. Tot delen uit de Carmina Burana van Carl Orff. Urban Dance Music en ontroerende duetten maken deze musicalproductie eigentijds, gevarieerd en indrukwekkend. Zoals Le Roy het zelf zegt; dit is Scrooge 2.0

Le Roy Theaterproducties werkt samen in coproductie met Evenementencentrum Hart van Holland te Nijkerk. Om een mooie totaalbeleving tot stand te brengen wordt Hart van Holland omgetoverd tot een sfeervolle locatie. Met als decor het oude Londense straatbeeld inclusief lantaarnpalen, huisjes en sneeuw. Alles ademt de kerstsfeer van Charles Dickens. Kortom, een unieke muzikale kerstbelevenis en u zit er middenin!

Le Roy Theaterproducties
De producente

Simône Le Roy

Simône Le Roy is al vele jaren werkzaam als regisseur, tekstschrijver, choreograaf en theatermaker. Zij kan hierin al haar creativiteit en passie kwijt en vindt het fantastisch om een musical te schrijven, die zelf te regisseren en met een gemotiveerde cast op de planken te brengen. Of die ‘planken’ nu in een mooi theater of in een oude fabriekshal liggen, overal kan je theater maken. En elke plek kan je tot de verbeelding laten spreken. Uiteindelijk heeft ze maar één doel: haar dromen delen op het toneel!

LOCATIE

Fotografie: Arjen Gerritsma, Graphic Sound

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

T 033 – 247 14 14
F 033 – 247 14 10
E info@hartvanholland.nl