Hart van Holland

PLEIN

Op het Plein ontmoeten wij elkaar elke dag. Soms voor ambitieuze, enthousiaste discussies, maar vaak komen we er gewoon gemoedelijk samen. De ruime binnenplaats, vlakbij het Plein, is een perfecte ontmoetingsplaats of de uitgelezen locatie om gasten welkom te heten. Of neem uw relatie mee naar het aangrenzende café voor een korte break tijdens een congres, diner of feest.

Theateropstelling
120
Oppervlakte
275
Dineropstelling
100
Sta-opstelling
250

CONGRES

uitdagend veelzijdig

EVENEMENT

uitnodiging om te verbinden

DINER

prikkeling van de zintuigen
congreslocatie pur sang

Uw congres in veilige handen

FLEXIBEL: durven loslaten & veranderen

Elk event triggert onze hersenhelften om creatief te zijn. En flexibel: een van onze andere drijvende krachten. Dat betekent soms prioriteiten stellen, maar die nog vaker durven herzien als de situatie daarom vraagt. Soms laten we het plan helemaal los. Dan gaan we terug naar de tekentafel en hervormen we de kneedvorm. Totdat alles klopt.

Dineren in elk denkbare setting

Wij creëren een sfeer voor het gerecht

EVENEMENTEN UIT HET HART

SMAAKVOL: herkenbaar een beetje anders

Verrassend herkenbaar; zo noemen we onze smaakvolle alles-moet-net-even-anders-stijl graag. Het verrassen doen we uiteraard zonder je te verklappen hoe. Maar dát we altijd zorgen voor een extra bite is een feit. En een onverwachte wending? Die kun je bij ons verwachten. Onze voldoening halen we vooral uit breinbrekende uitdagingen die we als team vakkundig oplossen; ons team van creatieve strategen, doelgericht eigenwijze dromers en gepassioneerde communicatiehelden.

Wil je weten in welk hokje je ons dus kunt stoppen? Geen enkel. Of in allemaal een beetje.