Liefdesbrieven & Fanmail

Verklaringen van gestolen harten

De honderden events en romances die we al beleefd hebben met onze relaties, hebben ons Hart al goed gevuld. En andersom hebben wij, zo bleek, talloze harten weten te stelen. Die hartelijke glimlach bij de eerste kennismaking,. Onze onverdeelde aandacht waarmee wij onze opdrachtgevers begeleidden en ondersteunden tijdens de voorbereiding. En natuurlijk de ultieme verwennerij tijdens, én na afloop van het event, hebben er samen voor gezorgd dat we regelmatig fanmail krijgen. Liefdesbriefjes, dus.

Zijn het je ogen?
Was het die special & personal touch tijdens dat onvergetelijke dessert dat de ogen van de gasten deed oplichten? Of die speech waardoor het kippenvel zichtbaar op de armen stond? Smolten de gasten weg bij dat hartverwarmend mooie, klassieke optreden, of gingen hun hartbeats richting de 180 beats per minute, opgezweept door de tricks van de DJ? Wat het ook was, de stralende glimlach op de gezichten van de gasten bij het vertrek, is wat andersom ons hart in vuur en vlam zette.

Al is het soms lastig om echte liefde onder woorden te brengen, en is het soms een tikkeltje privé; we delen graag enkele ontvangen liefdesverklaringen met je.