Direct naar content

Catering

Daar gebeurt het

In Hart van Holland hebben we alles in huis. Daarom werken we niet met cateraars, maar met onze eigen keukenbrigade onder leiding van chef-kok Jaap Honing. Dat betekent dat we alles kunnen maken. Geen vooraf samengesteld keuzemenu, maar keer op keer unieke gerechten en dranken die een aanvulling zijn op het thema van jouw evenement.

Bij voorkeur werken we met seizoensgebonden, lokale en duurzame producten. Wat is het budget? Wat zijn jouw wensen? We denken met je mee in de mogelijkheden die passen bij het thema en het budget. Zit je liever zelf met onze chef-kok aan tafel? Snappen we. Gewoon doen.

Catering in het Hart

Elk evenement in het Hart krijgt eigen catering. Dat betekent met zorg samengestelde gerechten, mooie dranken en gastvrije bediening.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, kunnen we goed met je meedenken. We snappen heel goed bij elk evenement welk type eten en drinken hoort. En heb je er een thema aan gekoppeld? Geen probleem, ook dan weten we precies wat kan.

Catering op locatie

De catering in het Hart wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. Dus brengen we onze catering bij jou op locatie.

Onze eigen mensen, dezelfde gastvrijheid en fantastische gerechten die door onze chef-kok met passie zijn samengesteld. Culinaire hoogstandjes of gewoon hele goede hamburgers? Het komt jouw kant op. Beloofd.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan