Catering

POTTEN & PANNEN VOL CULINAIRE IDEEËN

Onze grootste prioriteit is een onvergetelijke verzorging van alle mensen die onze events bezoeken. Maar vooral de verwennerij van de innerlijke mens doet ons hart net iets sneller kloppen. Want, veel vaker nog dan over de ingenieuze state-of-the-art aankleding of die bizarre lichtshow, is ‘het eten & drinken’ waar het langst over nagepraat wordt. “Weet je nog, die ene risotto tijdens het kerstdiner drie jaar terug?” Eten is leven, eten is beleven. Eten is pure liefde.
Dat is allemaal niet niks. We nemen het dan ook bloedserieus. Als moderne Bourgondiërs weten we wat vandaag de dag trending is in de culinaire wereld. We kennen de technieken waarmee we de meest futuristische spektakels op tafel zetten. En, aangezien bij ons alles ‘net even anders’ moet, experimenteren we daar naar hartenlust mee.
Daarbovenop weten wij, met ervaring die terug gaat tot in de vorige eeuw, gelukkig ook wat een gouden klassieker een gouden klassieker maakt. Hoe anders of juist traditioneel het ook moet zijn; wij weten wat verwennen is. Al jaren.

Duurzaam koken is een bewuste keuze

Authentieke smaken uit ons Hart

‘De Smaak van Honing’

Events met een onvergetelijke nasmaak

Men neme; de wens van onze opdrachtgever als basis en het doel van het event als gewenst eindresultaat. Alle kleuren, geuren, en smaaksensaties daartussen is waar wij graag in uitblinken. Ons hart, dat zo gek is op koken, klopt vol verwachting bij elk event dat wij culinair invullen. Of dat nou tijdens de events op de vloer van ons eigen Hart van Holland is, of bij events op andere locaties. Een tongstrelende ervaring achterlaten, is onze lust en ons leven.

durf te vragen

Het Hart openen voor anderen

Het liefst doen wij alles zelf als het om eten en drinken gaat. Alleen in overleg vertrouwen wij onze pannen en potten heel soms aan een ander toe. In combinatie met onder andere onze audiovisuele experts en creatieve interieurspecialisten, zorgen wij namelijk in onze gezamenlijke ‘keuken’ voor die specifieke, onvergetelijke, en zacht-zoete nasmaak. De smaak van honing.

‘Smaakmakers van het Hart’

100% hartstochtelijk gemaakte delicatessen

Tijdens verliefdheid bedacht, uit liefde geboren: zo werden de exclusieve home-and-hand-made delicatessen door onze keukenfanatiekelingen ontwikkeld. En daarna uiteraard via de magen van andere food-critici uitbundig getest, en likkebaardend goedgekeurd.

Duurzaam & verantwoord

Als je kunt kiezen dan …

… voor producten uit het seizoen. Die zijn namelijk altijd lekker en vers.
… voor duurzame producten. Dat is namelijk beter voor onze planeet.
… voor producten van dichtbij. We hebben veel verborgen schatten.