Direct naar content

Specials

Daar gebeurt het

In Hart van Holland zijn de mogelijkheden eindeloos. Daag ons vooral uit met unieke ideeën en wilde plannen. Wil je bijvoorbeeld een sjiek gala organiseren, compleet met entertainment? Kom maar op. Wil je een concert geven waarbij alle bezoekers de avond van hun leven hebben? Dat zijn van de specials waar we blij van worden.

Gala

Tijdens een benefietavond of fundraising is het doel compleet anders dan tijdens een bedrijfsgala. En toch is een gala altijd uitgesproken chic. Op basis van jouw wensen regelt ons team de complete invulling van het evenement. Welke sfeer moet het hebben? Wordt het groots of juist klein en intiem? Van wens naar plan: onze chef-kok creëert het diner, we regelen het entertainment en de aankleding van de locatie.

De gala’s van deze goede doelen mochten we hosten: BreastCare Foundation Gala, Benefietavond Stichting Beter Lopen en het Spijkerbroeken Gala.

Concert

Q-Music Foute Party, Hollandse Toppers, Back to the 80’s of uit je plaat met dj Gerard Ekdom, het kan in Hart van Holland.

Wil jij ook een concert organiseren? Gaan we regelen. Samen met jou stemmen we af hoeveel bezoekers je verwacht tijdens het concert. We bepalen welke locatie geschikt is en wat er moet gebeuren. Jouw concert wordt tot in de puntjes geregeld.

Catering op locatie

De catering in het Hart wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. Dus brengen we onze catering bij jou op locatie.

Onze eigen mensen, dezelfde gastvrijheid en fantastische gerechten die door onze chef-kok met passie zijn samengesteld. Culinaire hoogstandjes of gewoon hele goede hamburgers? Het komt jouw kant op. Beloofd.

Vraag een evenement aanWe doen het samen

  • Jouw wensen

    Kom maar op met jouw evenement! In een eerste telefoongesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. We vormen samen een beeld van waar je naar op zoek bent.

  • Kom maar langs

    Je weet pas echt of het goed voelt als je het zelf ervaart. Van harte welkom in Hart van Holland! We nodigen je met plezier uit om langs te komen en de mogelijkheden te ontdekken.

  • Klap erop

    We zijn het erover eens: dit wordt de locatie voor jouw evenement. Vanaf nu zijn wij aan zet. We regelen alles om van jouw evenement een belevenis te maken voor jouw gasten.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Vragen?Hier vind je antwoorden

Staat jouw vraag hier niet bij? Vind ‘m bij alle veelgestelde vragen.

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan