Direct naar content

ons.Verhaal.

Wij zijn Hart van Holland, aangenaam. Je vindt ons letterlijk in het hart van Nederland: in Nijkerk, onder de rook van Amersfoort. Wij geloven dat mensen een evenement tot leven brengen. Jij en je gasten geven het karakter. Daarom organiseren we jouw evenement samen, van begin tot eind. We denken mee en dagen je uit. Wat jouw vraag ook is, alles is mogelijk.

Geschiedenis

Hart van Holland is ontstaan uit de droom van Gerard van den Tweel, Nijkerker én ondernemer in hart en nieren. Het hotel Ampt van Nijkerk staat al jaren – sinds 1991 – op ons terrein, samen met een oude boerderij. Het hotel had behoefte aan meer ruimte voor evenementen en de boer verliet zijn pand. 1 + 1 = 2. 

Hart van Holland is letterlijk over en rondom de oude boerderij gebouwd, het hart van onze locatie. Een goede evenementenlocatie voldoet aan de behoeften van leveranciers, logistiek en bezoekers. Vanuit die behoeften is Hart van Holland ingericht – en daar hebben we vanaf de oprichting in 1997 tot op de dag van vandaag profijt van.

Al vanaf het begin zijn onze relaties en opdrachtgevers belangrijk. Zij vormen een bron van inspiratie en dagen ons uit om onszelf steeds te overtreffen. Dat kunnen we waarmaken dankzij ons team.

Hart van Holland is onderdeel van de Van den Tweel Groep.

01 01

Daar gebeurt het!

“Ja, is het antwoord. Wat is je vraag?” Onze alles kan-mentaliteit is kenmerkend. We zoeken altijd naar oplossingen, denken mee en pakken kansen. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. We verrassen onze opdrachtgevers en gasten met nieuwe, unieke en opvallende concepten. Evenementen met lef. Dus zetten we met z’n allen onze schouders eronder en gaan we voor het hoogst haalbare. We gaan het gewoon doen. Punt.

Bezoekers waarderen Hart van Holland met 4,5/5 sterren.

Ontmoet ons team

Het zijn de mensen die jouw hart raken. Van het team achter de schermen tot aan jouw contactpersoon: wij zijn Hart van Holland.

Vanuit ons hartOmdat het kan

We vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom zijn we sociaal betrokken bij een aantal mooie initiatieven.

Wat we doen? We sponsoren het Ronald McDonald huis, we organiseren jaarlijks het kerstdiner voor lokale minima en we zijn betrokken bij Stichting Alpe D’Huzes. We werken nauw samen met de Van den Tweel Foundation om zowel lokaal als internationaal impact te maken. Hoe we het ook doen, we doen het vanuit ons hart.

Instagram.Instagram.Instagram.Instagram.Instagram.Instagram.Instagram.

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan