Recht uit het hart

Kunstenaars in verwennen

Diep in het hart van onze medewerkers vind je een talent dat alle Hart van Hollanders kenmerkt: wij weten namelijk wat verwennen is. Ten eerste ontvangen we onze gasten met bijna on-Hollandse gastvrijheid, en overrompelen de innerlijke mens met onverwachte culinaire verrassingen. De Smaak van Honing, ons eigen catering-label, verzekert dat liefde bij ál onze gasten door de maag gaat. En niet in de laatste plaats doordat we met trots en plezier onze hartverwarmende ‘Smaakmakers van het Hart’ inzetten; home-and-hand-made delicatessen die geen smaakpapil ongeroerd laten.

We inspireren je graag

Anouk Sluimer, account executive Hart van Holland

Anouk Sluimer

Account Executive
06 13 22 12 19
Jaco Loffeld, Account executive Hart van Holland

Jaco Loffeld

Account Executive
06 53 90 67 12
Tonny Zaal, salesmanager Hart van Holland

Tonny Zaal

Salesmanager
06 52 52 74 91

Meer dan een locatie

 

Verrassend anders is ook de opzet, indeling en inrichting van het nieuwe Hart van Holland. De fysieke locatie, recht onder de rook van Amersfoort, is al jaren een immens pluspunt voor bezoekers uit alle richtingen. Sinds de renovatie is Hart van Holland veel meer geworden dan een locatie.

Het hotel en de gigantische parkeerplaats voor de deur van Hart van Holland; die hadden we al. De dertig (!) ruimtes, met ieder een eigen, uniek gezicht en dito mogelijkheden, zijn nieuw.

De vernieuwde multi-locatie is nu extra geschikt voor alle soorten events en bijeenkomsten. De grootste beurzen, congressen, productpresentaties en bedrijfsfeesten kunnen hier met alle gemak tot 3.000 relaties ontvangen in de 6.000 m2. Het kleinere bedrijf, dat met haar 5 medewerkers een vergadering, borrel en – waarom ook niet – een diner buiten de eigen kantoordeuren wenst, vindt ook hun ideale ruimte vanaf 20 m2. Een overnachting met uitgebreid ontbijt in een van de 110 hotelkamers na afloop maakt jouw event meer dan compleet.

Verrassend multifunctioneel

 

Multifunctionaliteit staat voorop, zowel in ons kleinste ‘kamertje’ tot aan de megahal. De industriële beursvloer van 6.000 mis reusachtig, voorzien van een eigen entree en kijkt uit over bijna 700 parkeerplaatsen. De technische faciliteiten zijn meer dan modern en ruimschoots aanwezig zodat allerlei ideeën kunnen worden uitgevoerd, van waanzinnig tot soms ook krankzinnig. Elke ruimte kunnen wij transformeren: we veranderen de opstelling, indeling, aankleding en functie in een handomdraai. Wij werken alleen op maat en denken niet in afgebakende ruimtes. Laat staan in hokjes.

Wij maken het verschil door te verrassen, multifunctioneel en anders te denken. En door de kunst van het ultieme verwennen natuurlijk. Want, echt verwend worden, went namelijk nooit.