Direct naar content

Inrichting

In Hart van Holland komt jouw evenement tot leven met de juiste inrichting. Wat het thema of doel van jouw evenement ook is, wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Het is een blank canvas, je kunt alle kanten nog op. En dat is zo breed als je je kunt voorstellen: van foodtrucks voor een festivalsfeer tot signing om jouw gasten de juiste weg te wijzen.

Welk thema heeft jouw evenement? We hebben nu al zin om aan de slag te gaan.

Podium- en zaalinrichting

Het inrichten van een of meer locaties vraagt om een dosis creativiteit én vakkennis. Zeker als het gaat om podium- en zaalinrichting. We bepalen samen wat past binnen het thema van jouw evenement. We kijken mee naar het juiste podiumplaatje: de achtergrond, de juiste sprekerstafel, lichtletters of zelfs autodelen om het podium karakter te geven.

We zeggen niet voor niets dat hier alles kan, hier komt jouw evenement tot leven.

Thema decoratie

Wat het thema van jouw evenement ook is, we zorgen voor fantastische thema decoratie.De styling en de aankleding wordt tot in de puntjes verzorgd. Daarvoor werken we samen met vaste partners die standaard out of the box denken. We willen jou én jouw gasten verrassen en onderdompelen in een thema waarin alles klopt. Van bedrijfsfeest tot gala diner, wij brengen het tot leven.

Foodtrucks

Foodtrucks geven meteen die festivalsfeer waarnaar je op zoek bent. Je gasten kiezen zelf waar ze zin in hebben en het wordt op het moment dat ze bestellen vers bereid. Een beleving die je al jouw gasten gunt. Wat de gerechten en dranken worden bepalen we natuurlijk samen. Heb je een Italiaans thema? Vanzelfsprekend serveren we pastagerechten. Liever streetfood? Gaan we regelen.

Signing

Banieren, vlaggen, bewegwijzering. Natuurlijk regelen we dat voor jou. Een evenement moet van A tot Z helemaal kloppen en daar hoort het begeleiden van jouw gasten ook bij. Naast de ontvangst en begeleiding door ons gastvrije team kunnen jouw gasten ook zelf hun weg vinden naar de locatie van hun congres of een breakout ruimte.

De signing past natuurlijk binnen het thema én wordt in jouw huisstijl opgemaakt. Herkenbaarheid is het sleutelwoord.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan