Direct naar content

Vervoer

Onder de rook van Amersfoort vind je Hart van Holland in Nijkerk. Met de centrale ligging in Nederland is het de ideale locatie voor jouw evenement. Vanaf de A1 en de A28 is het nog maar een paar minuten rijden voordat je er bent. Ook met de bus is hart van Holland makkelijk te bereiken, je stapt uit bij de bushalte voor het terrein.

Wil je routebegeleiding instellen naar Hart van Holland? Stel je navigatie op Hotel Ampt van Nijkerk: Berencamperweg 4, 3861 MC, Nijkerk.

1000 gratis parkeerplekken

Op het terrein van Hart van Holland vind je 1000 gratis parkeerplekken. Uiteraard zijn er ook voldoende invalide parkeerplekken. Heb je meer gasten? Komt goed, dan regelen we een oplossing. Er zijn 44 laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Op jouw verzoek zetten we parkeerwachten in om het parkeren soepel te laten verlopen.

Voor artiesten zijn er speciale parkeerplaatsen backstage. Net zo makkelijk.

Busvervoer en pendeldiensten

Hart van Holland is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Nijkerk pak je de bus naar halte Berencamperweg. Vanaf daar ben je er zo.

Op jouw verzoek zetten we pendelbussen in om gasten te halen en te brengen. Dat kan vanaf station Nijkerk, uiteraard ook in andere steden in Nederland. In overleg is alles mogelijk.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan