Direct naar content

Techniek

OnmisbaarDaar gebeurt het

Goede techniek is onmisbaar voor je evenement. Als het niet klopt, valt het op. Het gaat om licht, beeld en geluid. Een spectaculaire lichtshow, een samenspel tussen licht, geluid en audiovisuele elementen brengen jouw evenement tot leven.

Hart van Holland werkt met eigen technische leveranciers om de beste kwaliteit te leveren. Met de juiste techniek wordt jouw congres, diner of bedrijfsfeest een belevenis.

Licht, video & geluid

Licht, video en geluid zijn een grote aanvulling op de impact die je wilt maken. Op wat je wilt bereiken voor jouw gasten. Dat gaat van een presentatie die op het moment suprême getoond moet worden tot een spectaculaire lichtshow. En van de juiste techniek bij een ronde tafelgesprek tot het synchroon afspelen van beeld en geluid.

Als je het goed doet, maak je impact. Niet zo vervelender dan een krakende microfoon of onscherp beeld. Wij letten op de boodschap vanaf het podium: hoe komt het over? Klopt het beeld? Het lichtpakket? Wij doen er alles aan om jouw boodschap te verduidelijken of ondersteunen. Dus vertel ons vooral jouw plannen, dan denken we meteen met je mee.

Tech team

In Hart van Holland staat een super professioneel tech team. We denken mee vanaf het begin en begeleiden tot aan de uitvoering. Dit team kent het pand zo goed, dat het faciliteren van jouw evenement van hoog niveau is.

We hebben een jarenlange samenwerking met betrouwbare en loyale techpartners. Standaard is hier niet standaard, we blijven samen innoveren en ontwikkelen. Waar kansen liggen, pakken we ze. Ons tech team zorgt voor de beste versie van jouw evenement.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan