Direct naar content

Disclaimer

Onze disclaimer

Hart van Holland hierna (HvH) streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt HvH echter niet, noch kan HvH hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan HvH zijn verstrekt.

HvH aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij HvH of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan HvH.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op 033 – 247 14 14 / info@hartvanholland.nl.

Hart van Holland B.V.
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Laatste update: 01-08-2022

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan