5600 beursvloer – 3 hallen

Ontdek het zelf en kom langs voor een rondleiding

Evenementen & congressen

Met veel liefde, oog voor detail en een upgrade naar de meest up-to-date techniek hebben we van Hart van Holland zoveel meer gemaakt dan ‘alleen maar’ de perfect gelegen en eenvoudig bereikbare locatie voor uw evenement. Het uitgebreide complex heeft dertig ruimtes, van 20 tot 5.800 vierkante meter, met ieder hun eigen uitstraling waardoor alle soorten events zich bij ons thuis voelen; van intieme diners tot grote feesten. De ideale locatie dus, maar ons team is waarmee we de meeste pluspunten scoren. Met verwennen en verrassen als hoogste prioriteit weten wij het hart van onze gasten diep te raken. 

Beurzen & festivals

Ruim 5.800 vierkante meters aan vloeroppervlakte, verdeeld over drie aaneengesloten megahallen en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen: Hart van Holland leent zich perfect als epicentrum voor uw beurs of festival. Trap de dag plenair af met een sprankelende en spetterende start om het programma in de tientallen break-out rooms te vervolgen.

Uw klanten, medewerkers en andere geliefde genodigden vinden elkaar eenvoudig en snel in het midden van Nederland. Waar wij hen met open armen ontvangen in ons warme Hart van Holland.

Meerdaagse evenementen

Organiseert u een tweedaags congres, een feestavond of een meerdaagse beurs? Uw gasten kunnen dan in een van onze 110 comfortabele, gerenoveerde, en met smaak en aandacht aangeklede 4-sterrenhotelkamers (in verschillende kamertypes) overnachten. Onze luxe wellness-faciliteiten, waar onze gasten uiteraard gratis van genieten, laten hen weer fris en fruitig aan de nieuwe dag beginnen. 

Bekijk al onze locaties

Hart van HollandHotel Ampt van Nijkerk
Hart van Holland

Loods 1

Onze grootste liefde is De Loods. Letterlijk: een zwaargewicht van 5.600 m2, verdeeld over 3 immense hallen. Hal 1 is 2.000 m2 groot en heeft het hoogste knuffelgehalte met haar uitstraling en uiteraard is er verwarming aanwezig om ook in de winter hartverwarmende events te hosten. Congressen en symposia, beurzen en exposities: in hal 1 vind je een zee aan ruimte voor grote en grootse events. En voor ons is elke meter extra een beetje meer om van te houden.

Van 1-op-1 tot 1-op-2.000
Binnen hal 1 is elke denkbare opstelling ook echt uitvoerbaar. De Loods heeft hoge plafonds die mooie lichtinval mogelijk maken en enorme muren die een streling zijn voor ogen met ruimtelijke dromen. Maar laten we niet vergeten dat ze ook enorm praktisch zijn, net als de rest van de ruimte. Er zijn een minimum aantal pilaren aangebracht, waardoor de mogelijkheden net zo groots zijn als de ruimte. 1.500 á 2.000 gasten in een plenair programma comfortabel laten plaatsnemen,  is een van de grote pluspunten van hallen. 

Hart van Holland

Loods 2

De kleinste van de drie: 1.200m2, eigen verwarming en een grote achterdeur om elk formaat order te laden of te lossen. Het niet hebben van een eigen entree maakt ze ruimschoots goed door slim gebruik te maken van de entrees van de andere, grotere hallen die haar flanken bewaken. 

Out-of-the-box-inside-de-loods
De industriële vloer, het hoge plafond en de lichtkoepel nodigen je uit om ín de loods, maar buiten die bekende box te denken. Rol de rode loper zeker uit, maar waarom rood? En waarom alleen bij binnenkomst? Bordeauxrood, lavendelblauw of mosterd-geel-goud velours tegen wand of plafond zorgt voor een minstens zo warme ontvangst, kleedt een Bohemian diner volledig aan, of laat een 1001-nachten-feest als 1002 nachten voelen. 

Hart van Holland

Loods 3

En dan nog eens 2.400m2 aan creativiteit om precies in te vullen zoals jouw creatief hart dat wenst. Net als de andere hallen heeft hal 3 eigen verwarming, waardoor ook deze reusachtige hal zal aanvoelen als een woonkamer. Het extraatje dat deze hal uniek maakt, is het café dat als ‘special treat’ achterin verstopt zit. En de steigerhouten planken tegen de muur doen nog een schepje bovenop dat intieme gevoel.

Indoor beach of overdekt sterrenkijken 
De hoogte en breedte van onze grote hallen bieden kubieke meters aan imagination. Maak een indoor 3D-bioscoop waar jouw gasten door middel van virtual reality denkbeeldig onder de sterren liggen. Of graaf met je voeten in het zand van het tropische strand van de Copacabana. In midden-januari. Maar dan wel met het gemak van nieuwe, frisse toiletvoorzieningen.