Wij denken met u mee..tot diep in ons Hart!

Ontdek het zelf en kom langs voor een rondleiding

Evenementen & congressen

Met veel liefde, oog voor detail en een upgrade naar de meest up-to-date techniek hebben we van Hart van Holland zoveel meer gemaakt dan ‘alleen maar’ de perfect gelegen en eenvoudig bereikbare locatie voor uw evenement. Het uitgebreide complex heeft dertig ruimtes, van 20 tot 5.600 vierkante meter, met ieder hun eigen uitstraling waardoor alle soorten events zich bij ons thuis voelen; van intieme diners tot grote feesten. De ideale locatie dus, maar ons team is waarmee we de meeste pluspunten scoren. Met verwennen en verrassen als hoogste prioriteit weten wij het hart van onze gasten diep te raken. 

Beurzen & festivals

Ruim 5.600 vierkante meters aan vloeroppervlakte, verdeeld over drie aaneengesloten megahallen en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen: Hart van Holland leent zich perfect als epicentrum voor uw beurs of festival. Trap de dag plenair af met een sprankelende en spetterende start om het programma in de tientallen break-out rooms te vervolgen.

Uw klanten, medewerkers en andere geliefde genodigden vinden elkaar eenvoudig en snel in het midden van Nederland. Waar wij hen met open armen ontvangen in ons warme Hart van Holland.

Meerdaagse evenementen

Organiseert u een tweedaags congres, een feestavond of een meerdaagse beurs? Uw gasten kunnen dan in een van onze 140 comfortabele, gerenoveerde, en met smaak en aandacht aangeklede 4-sterrenhotelkamers (in verschillende kamertypes) overnachten. Onze luxe wellness-faciliteiten, waar onze gasten uiteraard gratis van genieten, laten hen weer fris en fruitig aan de nieuwe dag beginnen. 

Bekijk al onze locaties

Hart van HollandDe Loods
Ampt van Nijkerk

Overnachten

Organiseert u een tweedaags congres, een feestavond of een meerdaagse beurs? Laat uw gasten dan in ons hartverwarmende hotel overnachten! Wij hebben 140 comfortabele 4-sterrenhotelkamers, onderverdeeld in verschillende kamertypes, maar áltijd ingericht met smaak en oog voor detail. 

Hotelkamers 140
Gratis Wifi Hart van Holland
Airconditioning Hart van Holland
Flatscreen TV Hart van Holland
Roomservice Hart van Holland
Badkamer met bad of douche Hart van Holland
Ampt van Nijkerk

Vergaderen & subzalen

Zoekt u een centraal gelegen, goed bereikbare locatie voor uw vergadering? Hart van Holland is het antwoord. Ongeacht of u nu 2 of 500 gasten samen wilt brengen, bij ons vindt u de vergaderruimte met de juiste afmetingen, sfeer en uitstraling. Ons hotel heeft 13 (sub)zalen in diverse groottes en waarbinnen we naar vrije keuze kunnen spelen met de indeling. En indien gewenst zijn de zalen 24 uur per dag beschikbaar. 

Aantal (sub) zalen 13
Gratis Wifi Hart van Holland
Daglicht Hart van Holland
klimaatbeheersing Hart van Holland
Zaalverduistering Hart van Holland
Ampt van Nijkerk

Wellness

Een bezoekje aan ons wellness-centrum is het toppunt van verwennerij. Tijdens uw verblijf in ons hotel maakt u gratis gebruik van ons binnenzwembad, de Finse sauna, Turkse stoomcabine en het solarium. 

Verwarmd binnenzwembad Hart van Holland
Finse sauna Hart van Holland
Turkse sauna Hart van Holland
Solarium Hart van Holland