Direct naar content

jouw.Beurs.

Jouw beurs wordt op maat samengesteld. Onze gastheren en gastvrouwen zorgen voor een ontspannen ontvangst van de bezoekers. Aan alles is gedacht: van goed verzorgde catering tot aan de achtergrondmuziek. Is er een spreker? Goed dat we het weten. Podium, licht en geluid, alles klopt.

Daar gebeurt het

Waar denk je aan?

 • Sample sale
 • Leveranciersdagen 
 • B2B relatie evenement
01 05
01 05

Vraag een evenement aanWe doen het samen

 • Jouw wensen

  Kom maar op met jouw evenement! In een eerste telefoongesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. We vormen samen een beeld van waar je naar op zoek bent.

 • Kom maar langs

  Je weet pas echt of het goed voelt als je het zelf ervaart. Van harte welkom in Hart van Holland! We nodigen je met plezier uit om langs te komen en de mogelijkheden te ontdekken.

 • Klap erop

  We zijn het erover eens: dit wordt de locatie voor jouw evenement. Vanaf nu zijn wij aan zet. We regelen alles om van jouw evenement een belevenis te maken voor jouw gasten.

matchen.Wij?

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we denken van wel! Kom gerust met ons in contact via dit formulier of bel ons direct. Laten we samen van jouw evenement een belevenis maken.

MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur contact

Vragen?Hier vind je antwoorden

Staat jouw vraag hier niet bij? Vind ‘m bij alle veelgestelde vragen.

Blijf op de hoogte

Regelmatig een mail van Hart van Holland in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Daarin krijg je een kijkje achter de schermen en we updaten jou als eerste over mooie ontwikkelingen.

"*" geeft vereiste velden aan